20

Időkép Kőszegen
www.idokep.hu  felhasználásával

Főoldal

A főoldalon található  ábrákon az "utolsó" szó után a legfrissebben ,mért értékek olvashatóak
minimum- és maximum hőmérsékletek,  az előző nap 20 órától az aznap 20-óráig mért legalacsonyabb és legmagasabb értékek!

Köszöntöm az ide látogatókat ! A főoldalon lévő ábrák segítségével  tájékozódhatnak a hőmérsékletről-, légnyomásról-, szélerőről, , széllökésről valamint a lehulló csapadékról. WS-2307-es automatával küldöm fel a www.idokep.hu  -ra az adatokat, ezen ábrák láthatóak a  főoldalon is  Logitech C 905 típusú  kamera pásztázza az eget, hogy távolról is látható legyen az ami Kőszegen van vagy készülődik! Ezen adatok és az  élő képek  talán segítséget tudnak  nyújtani hogy, nyomon követhetőbb legyen az időjárás alakulása! Mivel az oldal önálló és saját költségvetéssel üzemel, az időkép-től semmilyen támogatást nem kapva ezért további fejlesztések céljából akinek módja és lehetősége van kérem támogassa azon törekvéseimet, hogy az oldal tovább tudjon működni, valamint bővüljön a szolgáltatás. Elsőként  egy másodperc alapú szélmérő lenne, ami pontosabb értékeket adna az adott időben uralkodó szélsebességről! További kamera beüzemelését is tervezem, hogy több irányból legyen látható az ami fölöttünk történik vagy készülődik.
A képekre kattintva megjelenik az eszköz, a leírás és az ár is.
A kőszeg időkép támogatói felkerülnek az oldalra, cégek esetén még ingyenes reklámként  is tudna szolgálni .
Elérhetőségem: koszegidokep@t-online.hu. Levelezés után telefonon is!
Kérem támogassa  valahogy az oldal további jövőét!
Természetesen a támogatóim folyamatosan nyomon követhetik a beruházás részleteit, az állomás jelenlegi és jövőbeni állapotát is.

Köszönettel: Kőszeg Időkép

 

InformációKapcsolatMagamról